Hírek


A HE-DO, a Swietelsky és a KM kivitelezi a 21-es út hátralevő szakaszait

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő sajtóközleményben tudatta, hogy eredményes volt a 21-es számú főút két újabb szakaszának négysávosítására kiírt közbeszerzés, az M3-as autópálya és Salgótarján között négysávos kapcsolatot teremtő beruházás mintegy 11 kilométeres szakaszáról született döntés.

Tovább

Új csomópontot épít az M3-ason a HE-DO, a Penta és a KM

Az M3-as autópálya új csomópontjára vonatkozóan kihirdetett közbeszerzési eredmények szerint a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft., valamint a KM Építő Kft. kivitelezi a Mogyoród és Fót megközelítését javító fejlesztést.

Tovább

Két év múlva válik teljessé a 21-es út négysávosítása

Megkezdte a munkákat a Salgótarján gyorsforgalmi kapcsolatát megteremtő beruházás utolsó szakaszain a HE-DO, a Swietelsky és a KM. A munkálatok várhatóan 2019 januárjában fejeződnek be – derült ki a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtöki sajtóeseményén.

Tovább

A HE-DO, a Colas és a KM kivitelezésében indult el az M25-ös építése

Elsőként a 4 kilométeres északi ütem építése kezdődött meg, a déli 15 kilométeres szakaszt a tervek szerint a jövő év elején kezdik. A megye közlekedését mintegy 55-60 kilométernyi útfelújítás is fejleszti.

Tovább

Ezek a cégek kivitelezik Magyarország komplex útfelújítását

A beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. a TED-en közzétette a magyarországi közutak fejlesztésére kiírt közbeszerzések eredményét. A 271,6 milliárd forintos, négyéves programot régiónkénti keretmegállapodások által fedték le. A projektekben út- és/ vagy híd felújítási vagy fejlesztési munkát, karbantartási munkát, egyéb forgalomtechnikai, környezetvédelmi fejlesztési munkát kell elvégezni.

Tovább

KM Építő Kft.: Megújult a bükkszéki bekötőút

550 millió forint hazai forrásból megújult a bükkszéki bekötő út közel 5 kilométeres szakasza. A beruházást a közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező, a KM Építő Kft. készítette el.

Tovább